Döme Gábor - Feederbotos pontyhorgászat nagy távolságba

Döme Gábor – Feederbotos pontyhorgászat nagy távolságba

Mindig szívesen térek vissza a Harsányi-tóra, amely mára európai hírű nagyhalas vízzé fejlődött. Olyan halállománnyal büszkélkedhet, amellyel kis hazánkban nagyon kevés tó. Igazából nem a halállomány mennyisége, hanem annak minősége a szembetűnő. A rendkívül jó kondícióban lévő, akár 20 kg-ot meghaladó pontyok sem ritkák itt, amelyek – valljuk meg őszintén! – sokak álomhalai. Kettő éve, […]

Feeder és match bottal kapitális pontyokra

Feeder és match bottal kapitális pontyokra

Walter Tamással ezúttal a “Séria Walter” botokat teszteltük. Segítségünkre volt Novák János feeder bajnok is, aki távolabbról, Tamás pedig közelebbről eredt a Maconkai halak nyomába. A helyszín azonban mégis egyedi volt, hiszen engedélyt kaptunk arra, hogy az egyébként horgászoktól elzárt előtározó halai között végezhessünk egy teszthorgászatot.

Kapitális pontyok a nagykállói horgásztóból

Kapitális pontyok a nagykállói horgásztóból

2 éjszaka a nagypontyok világában. A NASH csapatával ezúttal Nagykállóra látogattunk el, ahol a téli fagyok előtti utolsó rohamra induló pontyokat próbáltuk elcsípni. Nem kis feladat gyorsan halat fogni a 4-5 fokos vízben, de azért a megfelelő stratégiával és technikával ez sem lehetetlen!